HyaSept mundskyl med hyaluronsyre, 250 ml, 3 stk.

HyaSept mundskyl med hyaluronsyre, 250 ml, 3 stk.

DKK540,00 DKK502,50 inkl. moms

Om Hyasept

Hyasept® bruges til at understøtte heling og regeneration af betændt tandkød eller traumatiseret tandkød/betændte eller traumatiserede mundslimhinder. Den særlige sammensætning af Hyasept® danner en barriere mod mekanisk irritation og mikroorganismer og skadelige stoffer, og modvirker derved periodontale sygdomme. En særlig høj koncentration af hyaluronsyre er gunstig for tandkødet og mundslimhinden. Desuden forhindres dannelse af plak på tænderne ved anvendelse af Hyasept® (anti-plak-effekt). Hyaluronsyre er et stof, som forekommer naturligt i kroppen. Den innovative sammensætning af Hyasept® bidrager til at gendanne beskadiget væv og kan bruges forebyggende til tandkød, som let har tendens til at blive betændt. Kroppens naturlige reaktion på betændelse i tandkødet er en forøgelse af koncentrationen af hyaluronsyre. For at understøtte denne forsvarsproces forsyner Hyasept® tandkødet med ekstra hyaluronsyre og bidrager således til hurtigere heling af vævet. Hyasept® forbliver optimalt i hele mundslim-hinden, fordi det ikke bliver absorberet af slimhinden.

Anvendelsesområde

Hyasept® er indiceret ved inflammatoriske sygdomstilstande som tandkødsbetændelse (gingivitis), betændelse i mundslimhinden (stomatitis), blødning fra tandkød, tandkødslommer, og ved tilbagetrukket tandkød (gingival retraktion), beskadiget væv  (tryksteder efter professionel tandrensning, after, abrasioner). Hyasept® er også velegnet til påføring på sår i mundhulen (f.eks. efter tandudtrækning), samt ved sygdomstilstande som fører til et øget behov for hyaluronsyre. Hyasept® er egnet til privat brug og til profylaktisk tandbehandling.  

Hyasept mundskyl

Hyasept er et mundskyl produkt baseret på hyaluronsyre, som har en gunstig virkning på tandkødet og mundslimhinden.

Hyasept® bruges til at understøtte heling og regeneration af betændt tandkød eller traumatiseret tandkød/betændte eller traumatiserede mundslimhinder. Den særlige sammensætning af Hyasept® danner en barriere mod mekanisk irritation og mikroorganismer og skadelige stoffer, og modvirker derved periodontale sygdomme.

Hyasept® kan med fordel anvendes til at stimulere spytdannelsen for patienter med mundtørhed.

Indeholder ikke sukker.

250 ml pr flaske.

Der skal kun anvendes 1-1,5 ml pr gang.

Produceret i Tyskland af BioScience

Importeret af Puredent ApS

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Varenummer: hya03P - Brug for hjælp? Kontakt os Giv Feedback

Del